House -> DnB

Jag behöver bara säga ett ord....WIN!
Eric Prydz låt "Niton" som kom förra sommaren/hösten var en ganska skön house låt. Men det fattades något i den. Den var inte perfekt tyckte jag. Försökte göra några mashups med den men inte heller det blev tillräckligt bra tyckte jag. Nu har dock SIGMA räddat oss alla. Sigma har nämligen gjort en drum&bass (DnB) version av denna låt. Äntligen är detta mästerverk perfekt! Hör fast själva.
Eric Prydz - Niton - Sigma Remix by Trendingtracks
06.02.2011 kl. 13:52

Studio Geek

Här är en screenshot åt er som inte har en aning om hur musiken (ni hört) ser ut. Den är tagen från en bit jag gjort till "Mary Go Round". Detta som ni ser kallas "automations" och påverkar hur ljudet låter. Därav alla sträck hit å dit för att få lite variation i ljudet. Obs, märk väl att där finns andra sträck än de orangea.
Eftersom singeln "Mary Go Round" inte finns officiellt fören om ca. 1 månad så kan ni lyssna på ett liknande fenomen i låten "Unleash the fucking Dada". Lyssna noga från 1:00-1:30 så förstår ni kanske bättre.
Unleash The Fucking Dada - Original Mix by brendanj_77
05.02.2011 kl. 18:10

Nattmusik (awesome)

Har bloggat om denna låt tidigare (för länge sen). Bästa nattmusiken ever! Håller dessutom på att göra en mashup med bl.a. denna låt. Enjoy, gonatt!
jj - Ecstacy by ynot tony

P.S. ÄLSKA ffffound.com och soundcloud.com. Nästan alla bilder och låtar jag bloggar om hittar jag där.
05.02.2011 kl. 02:13

FREDAG + Studio Preview

Nåjaa gott folk, det är veckoslut igen! Finns det något bättre sätt att fira detta än att jag ger er en preview av ett projekt jag och DJn Ylitalo arbetat på nu under veckan. Ladies & gents, I give you:
Mary Go Round - Preview by Julius Ylitalo
04.02.2011 kl. 19:35

En till dag i studion.

Då var en dag i studion över igen. Resultatet minst lika sjukt bra som sist. Ser så framemot att inom kort ladda upp några previewn här på bloggen. Håll ögonen öppna!
Moguai - Oyster (Michael Woods Remix) by michaelwoods
04.02.2011 kl. 00:35

Shuffle WIN!

Ibland då man lyssnar musik på shuffle i iTunes så kan man göra en massa fina fynd på hårdskivan. Denna låt började just spela på min dator och jag blev väldigt häpen eftersom jag aldrig hört låten förr men ändå är den hur bra som helst och finns på min dator?! Tack snälla dator!
Pendulum - The Tempest
02.02.2011 kl. 23:31

Studiotime.

Damn... mitt liv kretsar sig ju helt påriktigt nästan bara kring musik, hah. Stack efter jobbet direkt till studion med Julius Ylitalo och gjorde musik HELA kvällen. Det lönade sig dock. En riktigt grym club låt på kommande, whaduup!
En preview av låten lär ni få höra denna vecka. Ni vill inte missa detta!
02.02.2011 kl. 01:02

Drumstep 00:22

Det börjar bli natt. Dags för lite mera underground musaa. Får nästan ont i nacken av denna låt. Awesome bass!
A F K - On Tha Floor [clip] updated by A F K
P.S. Tydligen tar det 3 minuter att skriva ett inlägg, hehe.
01.02.2011 kl. 00:25

Dada Life

Älska låten och videon. Seriöst!
31.01.2011 kl. 22:09

Dog Days (K-18)

Wow, har nu haft Kane & Lynch 2 en stund i maskinen. Som sagt, spelet levererar en spelkänsla som inget annat spel. Hela spelet är gjort som om man skulle filma med en videokamera vilket leder till att höga ljud (som pistolskott etc..) faktist blir jätte höga och kaotiska. Diggade en scen då det blev värsta skottlossningen i en parkeringshall, alla bilalarm slogs på pga kaoset och polishundarna skälde. Spelet är bra på sitt egna sätt. Hoppas trailern ger er en bild.
31.01.2011 kl. 01:57

Vilodagen + Våld

Söndagar/lördagar är nästan lika sköna som fredagen. Idag får man ta det riktigt lugnt och vila upp sig inför en ny vecka på jobbet. Efter att jag lagat någon ätbar middag åt mig skall jag spela spelet Kane & Lynch 2. Spelet har lägat i många många månader oöppnat brevid spelkonsolen men NU har jag tid och är sugen på lite spel action.


P.S. Kane & Lynch 1 fick allt för mycket dålig kritik. Jag rekommenderar ändå spelet, förvänta er bara inte bästa kvalitén men var beredda på en grym stämning i spelet. Det är det som K&L lyckas med!
30.01.2011 kl. 17:43

V-SLUT!

Glöm negativiteten i förra inlägget och släpp loss. Det är freeeedaaag!!
Riverside mothaf*cka!
28.01.2011 kl. 17:06

Haters gonna hate.

Vi lever i en värld full av hat. Ibland är det svårt att förstå hur människan kan existera som den gör idag då det finns så mycket själviska och hatfulla drag hos de flesta. Det döljs kanske under en skorpa av positivitet och skenhelighet men lever tyvärr djupt inne i de flesta. I musikvärlden finns det de konservativa som hatar allt nytt. Whazup with that?? Trångsynta själar som strängt förbjuder editering/remixning av gammalt stuff. "F*ck that" är min kommentar till det eftersom min "musikkarriär" huvudsakligen går ut på att förnya gamla låtar eller ge dem en annan nyans.

Tänk på det när ni lyssnar på låten nedan. En beat (instrumental) där Eminem hur bra som helst använder bitar av "Aerosmith - Dream on". Skit i allt hat och var öppna och positiva istället. Även den delen existerar i människor, något värt att memorera. Jag kan inte ge Eminem något annat än en massa respekt för att mixa ihop lite old school rock med ny hip-hop. Låt fantasin flöda!


P.S. Det finns även en orsak varför jag valt en Eminem låt. Orsaken upptäcker ni senast om ca. en månad.
27.01.2011 kl. 23:24

Rusko levererar nattmusik.

Usch, tror jag håller på bli sjuk. Nysningar x 1000 och sjuk hals. Nå, musiken finns i vilket kroppstillstånd som helst. Det här inlägget makear ingen sense... här kommer nattmusiken.
Sub Focus - Splash ft. Coco (Rusko Remix) by TheSaharaTent.com
27.01.2011 kl. 01:31

Solen 2009

Se vad jag hittade! Är inte låten fin?
ShockOne & Phetsta - The Sun 2009 by phetsta
26.01.2011 kl. 19:09